O nama

Nudimo Vam najbogatiji izbor najukusnijih proizvoda.
Slatko ili Slano? Izbor je samo Vaš.

Tradicija pisana dvije decenije

ISTORIJA OD 1998.GODINE

Naša tradicija pod imenom Pekara Marić počela je 1998. godine kada smo kao mala zanatska radnja sa šest radnika dubičanima otvorili vrata naše pekare. Radili smo marljivo sa ciljem da naši proizvodi budu sa prepoznatljivim ukusom i vrhunskom kvalitetom.

Najukusnije mjesto u gradu – PEKARA MARIĆ

Uspjeli smo...

Glas o našem kvalitetu brzo se širio a mi smo se još brže razvijali.

pekara-vanjski

2004. godine osnivamo preduzeće MMS "Marić Company"d.o.o. koje danas zapošljava 26 marljivih, sposobnih i odgovornih radnika.

Danas smo najopremljenija pekara u Kozarskoj Dubici koja je osposobljena za proizvodnju osnovnih i specijalnih vrsta hljeba, peciva, bureka i pita, lisnatih proizvoda, kolača, torti i ostalih slatkih proizvoda, sendviča i pica.

Video spot

Pogledajte:

Idemo dalje...

Rast našeg preduzeća iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom zahvaljujući kontinuiranom edukovanju svih zaposlenih. Posebno smo ponosni što analize CEA pokazuju da je naše preduzeće uvršteno među najuspješnije kompanije u BiH.
MMS "Marić Company"d.o.o. nosilac je brojnih domaćih i regionalnih priznanja i nagrada na međunarodnim sajmovima hrane i pića, a naše najveće priznanje su naši zadovoljni kupci.